Spring naar inhoud

Over ons

Informatie over de Computerclub Pegasus

Wat is en wat doet Pegasus Computerclub Apeldoorn?

Pegasus Computerclub Apeldoorn (PCCA) is een club vóór en dóór enthousiaste computerliefhebbers.
Zij is onderdeel van Buurt en Ontspanningsvereniging de Maten.

http://www.bovdematen.nl

PCCA heeft 2x per maand een clubdag, nl. op de eerste en derde zaterdag van de maand. Deze clubdagen worden gehouden in het gebouw van BOV de Maten, Op Dreef genaamd. Dit is gevestigd op Kooikersplaats 35 te Apeldoorn.

Zoals gezegd zijn wij een club met enthousiaste leden. Op dit moment ongeveer 40 in getal. Maar er is voldoende ruimte voor meer leden. We nodigen je van harte uit om eens te komen kijken op een clubdag. Wij zullen je graag ontvangen met een kop koffie of thee. Dan kun je zelf zien of je je ook thuis zult voelen bij onze club.

Op clubdagen is het een goede gewoonte de laatste nieuwtjes met elkaar te delen en elkaar nieuwe dingen te leren of laten zien. Verder zijn er regelmatig cursussen of worden reparaties of upgrades uitgevoerd. De cursussen worden gegeven door onze eigen leden. In de afgelopen jaren zijn wat dat betreft de volgende onderwerpen al de revue gepasseerd:

Photoshop, foto's bewerken
Netwerken
Beveiliging v.d. PC
Muziek en film op DVD/CD
Webdesign en HTML
Linux installeren en gebruiken
Raspberry Pi installeren

Zoals je ziet is er bij ons heel wat te beleven. Voorwaarde daarvoor is een goed humeur, je eigen inzet en enthousiasme.

Voor een interessant onlangs gegeven interview met de voorzitter, kun je op de volgende link klikken. Deze werk het beste met de Chrome browser

https://www.bovdematen.eu/files/Pegasus.mp4

Wist je trouwens dat B.O.V. de Maten al ruim 45 jaar bestaat? Met de volgende link kun je de digitale versie inzien van 45 jaar B.O.V. Veel leesplezier.

https://www.bovdematen.eu/files/45jaarbov.pdf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *